Coaching

Individuele familieopstelling
De ontdekkingen die je doet tijdens de opstelling hebben vrijwel altijd een grote impact op jouw leven. Een individuele opstelling neemt ongeveer een uur in beslag. Je kunt kiezen voor een opstelling met of een opstelling zonder paarden.

Individuele opstelling: € 50,-.

Coaching
Een coachingstraject omvat meerdere sessies. Per keer bekijken we samen welke vragen actueel zijn, welke stappen we kunnen zetten en met welke frequentie we dat gaan doen. Coaching kan bijvoorbeeld heel effectief zijn bij levensvragen, maar ook bij het vinden van nieuw werk, of het onderzoeken en ontdekken van jouw talenten en jouw levensmissie. Ik werk vanuit de passiedrijfveren (NLP), intuïtief en vanuit systemisch werk/familieopstellingen.

Coaching: € 50,- per sessie in een reeks van 3.

Thema-trajecten
Ik kan jou coachen op diverse trajecten in je leven. Bijvoorbeeld bij het vinden van je levenspad door middel van een traject Ontdek je Passie! Of je bent vastgelopen in je werk en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging.  Het zijn allemaal belangrijke momenten in je leven waarbij je best een steuntje in de rug kan gebruiken. Samen zien we meer dan alleen. Deze trajecten maak ik voor jou op maat.
Via het contactformulier kan je afspraak maken voor een gratis intakegesprek waarin we samen onderzoeken welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Coaching met het paard
Een diepgaande ervaring, dat is wat mensen zeggen die coaching hebben gedaan met een paard. Bij Amazona is die mogelijkheid er ook, met je eigen paard of met een van de paarden uit het Amazona-team. 

Coaching: € 50,- per sessie in een reeks van 3.

Cursussen workshops en lezingen
Ik geef op aanvraag workshops, cursussen en lezingen over bovenstaande onderwerpen. Via het contactformulier kan je mij op de hoogte brengen van jouw wensen.

Op de aangeboden diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.