Activiteiten

Wees welkom bij de ceremonies met meesterplant (cactus) wachuma. Samen met de paarden een dag de diepte in, om je eigen levensvuur te ervaren en heling en kracht te vinden. De ceremonies worden op afspraak gegeven. Voor meer informatie kan je de brochure via het contactformulier aanvragen.

 

Zaterdag 17 november 2018 10.30 tot 16.00 uur

Sinds 11 jaar werk ik met familieopstellingen en heb ik een hele weg afgelegd in het onderzoeken van vele manieren om mensen te begeleiden op hun reis naar hun authentieke zelf. Het heeft geleid tot deze sjamanistische ceremonie waarbij we werken met de spirits van de planten, de paarden en de mensen. De familielijnen die we gaan opstellen zetten we in het licht en laten we aan het woord zoals ze zich gaan laten zien. Iedere opstelling is anders, geen familie is hetzelfde, iedere familie heeft andere manieren van zichzelf uit te drukken. Hun pijnen, hun verdriet, hun geluk en hun liefde voor elkaar.

Het uitgangspunt voor iedere opstelling ben JIJ. Jouw verlangen voor jezelf, waarin je stappen wilt zetten, waarin je zou willen groeien.

In de opstellingen worden deze allemaal zichtbaar en voelbaar. 
We werken, naast de wijsheid van de paarden, ook met de spirit van maestro tabacco. Hij is als geen ander de begeleider om ons te gaan verbinden met onze familie.

Praktisch:
– Deze dag starten we om 11 uur en ronden we af rond 16 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers en de processen die we mogen ontmoeten.
– Neem je eigen lunch mee.
– We werken buiten, tussen de elementen. Zorg voor voldoende warme kleding en bij nat weer ook voor een regenjas en laarzen. 
– De bijdrage voor deze dag is 75,- euro.
– Ervaring met familieopstellingen en/of paarden is niet nodig.
– Deze activiteit gaat enkel door bij goed weer!
Adres; Spiegelend Paard, Oosteneind 6, Meerle, Belgie. Dus niet bij Amazona zelf!

Opgeven kan via sabine@amazona.info of via de Facebookpagina van Amazona

Op alle activiteiten van Amazona zijn de Algemene Voorwaarden 2018 van toepassing.