Activiteiten

September, Intensive, dansen met paarden

In de maand september biedt ik jou de mogelijkheid om een intensive ‘dansen met paarden’ te doen. Hierbij heb je iedere week op een afgesproken tijdstip een ontmoeting met een van de paarden waarbij we samen met het paard jou je eigen kracht, zachtheid, verbinding, energie, balans etc. laten vinden.

Voor iedere wekelijkse ontmoeting werken we met de tabak. Hiermee komen jouw blokkades en stagnerende energieën makkelijk in stroming en wordt het samenwerken met het paard een hele intense ontdekkingsreis.
Deze intensive is ook mogelijk met je eigen paard. Vraag naar de mogelijkheden hiervoor.

Ervaring met paarden is niet nodig.
Bij opgave kan je jouw gewenste dagdeel in de week vermelden.
Opgeven kan via pb op Facebook of sabine@amazona.info.
Jouw bijdrage aan deze maand-intensive (vier dagdelen) is 200,- euro, inclusief de tabak.

 

 

Donderdag 20 september 2018 Rapé- en Tabaksceremonie

Deze middag staat in het teken van het ervaren van de kracht van de meesterplant tabak, of Tobacco Rustica, de pure bladeren uit het Amazonegebied.
We gaan deze middag de spirit van de plant ervaren in het diepste van ons wezen. De tobacco weet als geen ander om de plaatsen in onszelf te vinden die aandacht nodig hebben in ons persoonlijk groeipad als mens.
We werken met tabakspoeder (rapé genoemd) en tabakswater. Rapé is een mengsel van tabak met allerlei soorten schorsen, wortels en kruiden. Er zijn vele soorten rapé met ieder zijn eigen geneeskrachtige eigenschappen. Rapé wordt door de neus ingeblazen en geeft een krachtige boost aan ons systeem.
Een diepgaande middag voor maximaal 6 deelnemers.
Bij droog weer vind de ceremonie buiten tussen de paarden plaats.
 
Voor meer informatie of aanmelding kan je een berichtje sturen naar sabine@amazona.info of via pb op onze Facebookpagina.
 
Bijdrage voor deze ceremonie is 30,- euro, inclusief de medicijnplanten.

 

Woensdag 26 september 2018 14.00 uur Ontmoeting met de paarden

Paarden hebben ons zoveel te leren, en andersom kunnen de paarden ook van ons ontvangen. Paarden manifesteren niet alleen hun eigen wezen, maar ze zijn ook verbonden met het wezen van ‘het paard’. Je daarmee verbinden is een buitengewone ervaring waarmee je verloren (gewaande) aspecten in jezelf kunt gaan ontmoeten.

Heb je nooit eerder iets met paarden gedaan, of heb je behoefte aan een andere manier van zijn-met-paarden? Tijdens deze initiatie krijg je de kans om op een andere frequentie het paard te ontmoeten, en daarmee jezelf.

Aanmelden voor deze bijzondere ontmoeting kan via sabine@amazona.info of via de Facebookpagina van Amazona.
Bijdrage voor deze middag is 30 euro.

 

 

Vrijdag 5 oktober 2018 11.00 tot 16.00 uur

Sinds 11 jaar werk ik met familieopstellingen en heb ik een hele weg afgelegd in het onderzoeken van vele manieren om mensen te begeleiden op hun reis naar hun authentieke zelf. Het heeft geleid tot deze sjamanistische ceremonie waarbij we werken met de spirits van de planten, de paarden en de mensen. De familielijnen die we gaan opstellen zetten we in het licht en laten we aan het woord zoals ze zich gaan laten zien. Iedere opstelling is anders, geen familie is hetzelfde, iedere familie heeft andere manieren van zichzelf uit te drukken. Hun pijnen, hun verdriet, hun geluk en hun liefde voor elkaar.

Het uitgangspunt voor iedere opstelling ben JIJ. Jouw verlangen voor jezelf, waarin je stappen wilt zetten, waarin je zou willen groeien.

In de opstellingen worden deze allemaal zichtbaar en voelbaar. 
We werken, naast de wijsheid van de paarden, ook met de spirit van maestro tabacco. Hij is als geen ander de begeleider om ons te gaan verbinden met onze familie.

Praktisch:
– Deze dag starten we om 11 uur en ronden we af rond 16 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers en de processen die we mogen ontmoeten.
– Neem iets te eten mee wat je kunt delen met de andere deelnemers.
– We werken buiten, tussen de elementen. Zorg voor voldoende warme kleding en bij nat weer ook voor een regenjas en laarzen. 
– De bijdrage voor deze dag is 75,- euro.
– Ervaring met familieopstellingen en/of paarden is niet nodig.

Opgeven kan via sabine@amazona.info of via de Facebookpagina van Amazona

Op alle activiteiten van Amazona zijn de Algemene Voorwaarden 2018 van toepassing.